Elektrotechniek in IJmuiden

Wij zijn dé specialist in elektrotechniek in IJmuiden en omgeving. Zoekt u een elektrotechnisch installatiebedrijf in deze regio? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij hebben een uiteenlopende doelgroep en wij verrichten elektrotechnische installatie en werkzaamheden voor particulieren, bedrijven en Vereniging van Eigenaren.

Wij zijn ervaren in elektrotechnische installatie en wij zijn gespecialiseerd in intercomsystemen en verlichting. Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor de volgende werkzaamheden op het gebied van elektrotechnische installatie:

  • Advies in de installatie- en elektrotechniek en ontwerp
  • Professioneel en gestructureerd projectmanagement
  • Nieuwe technische oplossingen op het gebied van domotica
  • Het aanleggen van data-installaties
  • Het aanleggen van krachtinstallaties

Elektrotechnische installatie: data-installaties

Uw elektricien heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en aanleggen van netwerkinstallaties. Wij installeren zowel CAT5E als CAT6 netwerken in en in de buurt van IJmuiden. Als alle bekabeling is aangesloten, wordt elke aansluiting gemeten en u ontvangt hier een rapport van. Hierdoor weet u dat het netwerk aan de gestelde eisen voldoet en dat er probleemloos gebruik kan worden gemaakt van het netwerk.

Wilt u een afspraak maken met een elektromonteur voor het plaatsen van een elektrotechnische installatie? Of wilt u meer weten over andere werkzaamheden die wij verrichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.